Soygun - Reindeer Games

Bir otomobil soygunu sonucunda altı yıl hapis yatan Rudy ve Nick, sonunda şartlı tahliye ile çıkacaklardır. Rudy, biran önce ailesinin yanına gitmek ve sıcak bir kahve içmekten başka bir şey istememektedir.


Soygun - Reindeer Games filmini FilBox SinemaTV Aksiyon  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Soygun - Reindeer Games

Soygun - Reindeer Games

Gösterim Tarihi:Soygun - Reindeer Games filmini 08 TEMMUZ 2014 SALI 21/ 00 FilBox  Soygun - Reindeer Games Sinema TV Aksiyon kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Soygun - Reindeer Games

2000 | Aksiyon türündeki Soygun - Reindeer Games filmin yönetmenliğini John Frankenheimer'i yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Ben Affleck, Charlize Theron, Gary Sinise'ten oluşmaktadır.

Bir otomobil soygunu sonucunda altı yıl hapis yatan Rudy (Ben Affleck) ve Nick (Gary Sinise), sonunda şartlı tahliye ile çıkacaklardır. Rudy, biran önce ailesinin yanına gitmek ve sıcak bir kahve içmekten başka bir şey istememektedir. Nick ise daha önce hiç görmediği bir kadınla yazışmakta ve onunla buluşmak için can atmaktadır. Ancak Nick, dışarı çıkamadan öldürülür. Rudy ise olayı araştırmak için Nick’in kimliğini kullanarak bu gizemli kadınla buluşmaya karar verir.

Fragman İzle

 











Kategori: