Stepford Kadınları - The Stepford Wives

Büyük bir televizyon kanalının müdürü olan Joanna Eberhart , beklemediği olayların ardından büyük bir depresyona girer ve kocası Walter tarafından ikna edilerek, Stepford adında sosyetik ama küçük bir kasabaya taşınır.


Stepford Kadınları - The Stepford Wives FilBox Sinema TV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Stepford Kadınları - The Stepford Wives

Stepford Kadınları - The Stepford Wives izle

Timsah Gözleri - The Yellow Eyes Of The Crocodiles filmini FilBox  13 ARALIK 2014 CUMARTESİ 07/ 00 kanalında HD görüntü kalitesi ile 2004 | Romantik Komedi izleyebilirsiniz.

Stepford Kadınları - The Stepford Wives

2004 | Bilim Kurgu türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Frank Oz'nin yapmaktadır.Oyuncu Nicole Kidman, Bette Midler, Matthew Broderick'ten oluşmaktadır.

Ira Levin’in çok satan romanından uyarlanan yapımın başrolü Nicole Kidman’a ait… Büyük bir televizyon kanalının müdürü olan Joanna Eberhart , beklemediği olayların ardından büyük bir depresyona girer ve kocası Walter tarafından ikna edilerek, Stepford adında sosyetik ama küçük bir kasabaya taşınır. Yeni evinde yeni dostluklar kurar ve alkol tedavisi gören yazar Bob Markowitz ile tanışır. Bob ve Joanna, kasabadaki tüm kadınların tuhaf olduklarını fark ederler. Bu kasabada her şey olması gerektiğinden çok daha kusursuzdur. Düzenlenen özel günlerin arkasında hiç tahmin bile edemedikleri garip olaylar dönmektedir. Bob ve Joanna, bu tuhaflıkların nedenini keşfetmek için kolları sıvarlar.

Fragman İzle

  








Kategori: