Sürüsüne Bereket - Cheaper By The Dozen

12 kişilik kalabalık bir aile olan Baker’lar, evin reisi Tom (Steve Martin), hayallerindeki işi bulunca, yaşadıkları ufak kasabadan ayrılarak büyük şehre taşınırlar.


Sürüsüne Bereket - Cheaper By The Dozen FilBox SinemaTV Aile kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sürüsüne Bereket - Cheaper By The Dozen

Sürüsüne Bereket - Cheaper By The Dozen izle

Sürüsüne Bereket - Cheaper By The Dozen filmini 21 EYLÜL 2014 PAZAR 08/ 45 FilBox Sürüsüne Bereket - Cheaper By The Dozen Sinema TV Aile kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sürüsüne Bereket - Cheaper By The Dozen

2003 | Komedi türündeki Sürüsüne Bereket - Cheaper By The Dozen filmin yönetmenliğini Shawn Levy'nin yapmaktadır.Oyuncu Steve Martin, Bonnie Hunt, Hilary Duff'ten oluşmaktadır.

12 kişilik kalabalık bir aile olan Baker’lar, evin reisi Tom (Steve Martin), hayallerindeki işi bulunca, yaşadıkları ufak kasabadan ayrılarak büyük şehre taşınırlar. Tom artık iyi bir futbol takımına koçluk yapmaktadır. Diğer yandan karısının uzun süredir yazdığı kitap basım aşamasına gelmiştir. Yayın evi görüşmeleri için karısı evden bir süreliğine uzak kaldığı sırada Tom, tüm çocuklarla tek başına ilgilenmeye çalışır. Diğer yandan da işe gidip gelmektedir. Çok geçmeden ailenin temellerinde çatırdamalar başlar.

Fragman İzle

  








Kategori: