The Princess Of Montpensier - Montpensier Prensesi

Marie de Mezières, kuzeni Henri de Guise’e aşık olmasına rağmen, babasının isteği ile daha önce hiç karşılaşmadığı Philippe de Montpensier ile evlendirilir.


The Princess Of Montpensier - Montpensier Prensesi filmini FilBox SinemaTV Aksiyon kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

The Princess Of Montpensier - Montpensier Prensesi

Hazine Muhafızları - Treasure Guards

Gösterim Tarihi:The Princess Of Montpensier - Montpensier Prensesi filmini 18 TEMMUZ 2014 CUMA 08/ 00 FilBox  The Princess Of Montpensier - Montpensier Prensesi Sinema TV Aksiyon  kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

The Princess Of Montpensier - Montpensier Prensesi

2010 | Dram, Tarih türündeki The Princess Of Montpensier - Montpensier Prensesi filmin yönetmenliğini Iain Bertrand Tavernier'i yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Lambert Wilson, Gaspard Ulliel, Mélanie Thierry'ten oluşmaktadır.

16. yüzyılda Fransa’da Katolik ve Protestanlar arasında patlak veren savaşa eleştirel göndermelerde bulunan bir Fransız yapımı… Marie de Mezières (Mélanie Thierry), kuzeni Henri de Guise’e aşık olmasına rağmen, babasının isteği ile daha önce hiç karşılaşmadığı Philippe de Montpensier ile evlendirilir. Ancak Philippe savaşa çağırılınca, yaşlı bir asilzade olan Kont Chabannes’in yanında kalmaya başlar.

Fragman İzle











Kategori: