Tom Ve Huckleberry - Tom Sawyer & Huckleberry Finn

Tom Sawyer ve arkadaşı Huck Finn, mezarlıkta işlenen bir cinayete şahit olurlar. İki kafadar, Jackson Adası’na kaçar ve bu olaydan kimseye bahsetmeyeceklerine dair yemin ederler.


Tom Ve Huckleberry  - Tom Sawyer & Huckleberry Finn  FilBox Sinema TV Aile kanalından Tom Ve Huckleberry  - Tom Sawyer & Huckleberry Finn  görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Tom Ve Huckleberry  - Tom Sawyer & Huckleberry Finn 

Tom Ve Huckleberry - Tom Sawyer & Huckleberry Finn izle

Tom Ve Huckleberry  - Tom Sawyer & Huckleberry Finn filmini FilBox Sinema TV Aile kanalında HD görüntü kalitesi ile 26 EYLÜL 2014 CUMA 14:45 izleyebilirsiniz.

Tom Ve Huckleberry  - Tom Sawyer & Huckleberry Finn 

2014 Aksiyon, Drama türündeki Sinema TV Aile filmin yönetmenliğini Jo Kastner'nin yapmaktadır.Oyuncu Joel Courtney, Val Kilmer, Jake T. Austin'ten oluşmaktadır.

Tom Sawyer (Joel Courtney) ve arkadaşı Huck Finn (Jake T. Austin), mezarlıkta işlenen bir cinayete şahit olurlar. İki kafadar, Jackson Adası’na kaçar ve bu olaydan kimseye bahsetmeyeceklerine dair yemin ederler. Ancak Muff Potter adında masum bir adam cinayet suçlusu olarak idama mahkum edilince Tom, yeminini bozar ve gerçek katil olan Joe’nun cinayeti işlediğini itiraf eder. Tutuklanan Joe ise kısa süre sonra hapisten kaçar ve bir gün Tom ile Huck’tan intikam almak üzere yemin eder.

Fragman İzle

  









Kategori: