Tom Ve Huckleberry - Tom Sawyer & Huckleberry Finn

Tom Sawyer ve arkadaşı Huck Finn, mezarlıkta işlenen bir cinayete şahit olurlar. İki kafadar, Jackson Adası’na kaçar ve bu olaydan kimseye bahsetmeyeceklerine dair yemin ederler.


Tom Ve Huckleberry - Tom Sawyer & Huckleberry Finn filmini FilBox SinemaTV 1001 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Tom Ve Huckleberry - Tom Sawyer & Huckleberry Finn

Tom Ve Huckleberry - Tom Sawyer & Huckleberry Finn izle

Gösterim Tarihi:Tom Ve Huckleberry - Tom Sawyer & Huckleberry Finn filmini 30 HAZİRAN 2014 PAZARTESİ 08/ 00 FilBox  Tom Ve Huckleberry - Tom Sawyer & Huckleberry Finn Filmini Sinema TV 1001 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Tom Ve Huckleberry - Tom Sawyer & Huckleberry Finn

2014 | Aksiyon, Drama türündeki Tom Ve Huckleberry - Tom Sawyer & Huckleberry Finnfilmin yönetmenliğini David Devine yaptığı Oyuncuların Dean Cain, Laurie Holden, Jennifer Tilly'ten oluşmaktadır.

Tom Sawyer (Joel Courtney) ve arkadaşı Huck Finn (Jake T. Austin), mezarlıkta işlenen bir cinayete şahit olurlar. İki kafadar, Jackson Adası’na kaçar ve bu olaydan kimseye bahsetmeyeceklerine dair yemin ederler. Ancak Muff Potter adında masum bir adam cinayet suçlusu olarak idama mahkum edilince Tom, yeminini bozar ve gerçek katil olan Joe’nun cinayeti işlediğini itiraf eder. Tutuklanan Joe ise kısa süre sonra hapisten kaçar ve bir gün Tom ile Huck’tan intikam almak üzere yemin eder.

Fragman İzle











Kategori: