Tropik Fırtına - Tropic Thunder

Vietnam Savaşı ile ilgili tarihi bir film çekmek üzere bir film ekibi Güneydoğu Asya’da görevdedir. Çekim programının gerisinde ve bütçeyi aşmış olmaları ekip üzerinde baskı oluşturmuştur.


Tropik Fırtına - Tropic Thunder filmini FilBox SinemaTV kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Tropik Fırtına - Tropic Thunder

Tropik Fırtına - Tropic Thunder y izle

Gösterim Tarihi:Tropik Fırtına - Tropic Thunder filmini 29 HAZİRAN 2014 PAZAR 03/ 45 FilBox  Tropik Fırtına - Tropic Thunder Filmini SinemaTV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Tropik Fırtına - Tropic Thunder

2008 | Komedi, Aksiyon türündeki Tropik Fırtına - Tropic Thunder filmin yönetmenliğini Ben Stiller yaptığı Oyuncuların Jack Black, Ben Stiller, Robert Downey Jr.'ten oluşmaktadır.

Vietnam Savaşı ile ilgili tarihi bir film çekmek üzere bir film ekibi Güneydoğu Asya’da görevdedir. Çekim programının gerisinde ve bütçeyi aşmış olmaları ekip üzerinde baskı oluşturmuştur. Bir gün, oyuncular ve reji, yerel uyuşturucu tacirleri tarafından saldırıya uğrarlar. Fakat bu saldırının da filmin bir parçası olduklarını düşünmektedirler. Saldırganlar, başrol oyuncusunu kaçırınca, olayın ciddiyetini anlayan ekip, bir kurtarma operasyonuna soyunur.

Fragman İzle











Kategori: