Unutulmuş - Forgotten

Karanlık ve gerilim dolu bir hayalet öyküsü… Çocukluğunda iki yakın dost olan Hanna ve Clarissa yıllar sonra tekrar karşılaşırlar.


Unutulmuş - Forgotten filmini FilBox SinemaTV2  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Unutulmuş - Forgotten

Kule Soygunu - Tower Heist

Gösterim Tarihi:Unutulmuş - Forgotten filmini 29 TEMMUZ 2014 SALI 23/ 45 FilBox  Unutulmuş - Forgotten Sinema TV2 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Unutulmuş - Forgotten

2012 | Korku, Gerilim türündeki Unutulmuş - Forgotten filmin yönetmenliğini Alex Schmidt'i yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Laura De Boer, Mina Tander'ten oluşmaktadır.

Karanlık ve gerilim dolu bir hayalet öyküsü… Çocukluğunda iki yakın dost olan Hanna (Mina Tander) ve Clarissa (Laura de Boer) yıllar sonra tekrar karşılaşırlar. Çocukken her yaz birlikte tatile gittikleri küçük ve ıssız adadaki yazlık eve giderek eski günlerdeki gibi bir kaç gün geçirmeye karar verirler. Hanna’nın 7 yaşındaki küçük kızını da alarak adaya giderler. Başlangıçta her şey yolundadır ancak evde eski çocukluk fotoğraflarına bakarken yanlarında üçüncü bir kız çocuğu olduğunu görürler. Yıllardır unuttukları ve gizemli bir biçimde ortadan kaybolan Maria!

Fragman İzle

 











Kategori: