Uzatmalı Nişanlım - The Five-Year Engagement

Bir türlü evlenemeyen şanssız bir çiftin eğlenceli hikayesini konu alan filmin başrollerinde Jason Segel ve Emily Blunt yer alıyor.


Uzatmalı Nişanlım - The Five-Year Engagement FilBox SinemaTV kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Uzatmalı Nişanlım - The Five-Year Engagement

Uzatmalı Nişanlım - The Five-Year Engagement izle

Uzatmalı Nişanlım - The Five-Year Engagement filmini 25 EYLÜL 2014 PERŞEMBE 23/ 15 FilBox Uzatmalı Nişanlım - The Five-Year Engagement Sinema TV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Uzatmalı Nişanlım - The Five-Year Engagement

2012 | Romantik, Komedi türündeki Uzatmalı Nişanlım - The Five-Year Engagement filmin yönetmenliğini Nicholas Stoller'nin yapmaktadır.Oyuncu Emily Blunt, Chris Pratt, Jason Segel'ten oluşmaktadır.

Bir türlü evlenemeyen şanssız bir çiftin eğlenceli hikayesini konu alan filmin başrollerinde Jason Segel ve Emily Blunt yer alıyor. San Fancisco'da yaşayan Tom, bir senedir birlikte olduğu sevgilisi Violet'e evlenme teklif eder. Violet uzman bir psikolog, Tom ise restoranda yardımcı şef olarak çalışmaktadır. Ancak Violet iyi bir iş teklifi alınca Tom, nişanlısını desteklemek için işini bırakır ve yeni bir restoranın şefi olabilecekken, bu fırsatı geri çevirir. Taşınma işi, düğünün de ertelemesine neden olur. Taşındıkları yerde Violet işinden memnunken, Tom yeterince para kazanamadığı için çok mutsuzdur. Bu şekilde iki yıl geçiren çift, eğer ani bir karar verip evlenmezlerse, evlilik işinin her zaman erteleneceğini anlarlar.

Fragman İzle

  








Kategori: