Vampir Avcısı: Abraham Lıncoln - Abraham Lincoln: Vampire Hunter

Abraham Lincoln (Benjamin Walker), 9 yaşındayken annesinin Jack Bartes adında bir vampir tarafından öldürüldüğüne tanıklık eder.


Vampir Avcısı: Abraham Lıncoln - Abraham Lincoln: Vampire Hunter FilBox SinemaTV Aşk kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Vampir Avcısı: Abraham Lıncoln - Abraham Lincoln: Vampire Hunter

Vampir Avcısı: Abraham Lıncoln - Abraham Lincoln: Vampire Hunter izle

Vampir Avcısı: Abraham Lıncoln - Abraham Lincoln: Vampire Hunter filmini 29 AĞUSTOS 2014 CUMA 00/ 30 FilBox  Vampir Avcısı: Abraham Lıncoln - Abraham Lincoln: Vampire Hunter Sinema TV Aşk kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Vampir Avcısı: Abraham Lıncoln - Abraham Lincoln: Vampire Hunter

2012  Korku türündeki Vampir Avcısı: Abraham Lıncoln - Abraham Lincoln: Vampire Hunter filmin yönetmenliğini Timur Bekmambetov'nin yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Benjamin Walker, Rufus Sewell, Dominic Cooper'ten oluşmaktadır.

Abraham Lincoln (Benjamin Walker), 9 yaşındayken annesinin Jack Bartes adında bir vampir tarafından öldürüldüğüne tanıklık eder. 10 yıl sonra eline intikam alma şansı geçmiştir ancak başarısız olur. Henry Sturges (Dominic Cooper), Abraham’a bir vampiri nasıl öldüreceğine dair her şeyi öretecektir. Ancak tek bir şartı vardır; sadece Henry’nin söylediği vampirleri öldürecektir. Abraham, gündüz kasiyer olarak çalışmakta, geceleri ise vampir avlamaktadır. Yıllar geçer ve sonunda Amerikan başkanı olur. Vampirler ise örgütlenmiş, Amerika’yı ele geçirmeyi planlamaktadırlar. Abraham’ın, ülkesini bu yaratıklara kaptırmaya niyeti yoktur ve onları yok etmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır.

Fragman İzle

 









Kategori: