Walter Mıtty'nin Gizli Yaşamı - The Secret Life Of Walter Mitty

Ben Stiller’ın yönetmenliği ve başrolünü üstlendiği yapım, izleyiciye hem kahkaha, hem de duygusal anlar vaat ediyor. Walter Mitty, 16 yıldır aynı dergide çalışan, işten eve, evden işe, rutin bir hayatı olan, hayalperest bir adamdır.


Walter Mıtty'nin Gizli Yaşamı - The Secret Life Of Walter Mitty  FilBox Sinema TV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Walter Mıtty'nin Gizli Yaşamı - The Secret Life Of Walter Mitty 

Walter Mıtty'nin Gizli Yaşamı - The Secret Life Of Walter Mitty izle

Walter Mıtty'nin Gizli Yaşamı - The Secret Life Of Walter Mitty  filmini FilBox 31 ARALIK 2015 PERŞEMBE 09/ 45  Sinema TV kanalında HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Walter Mıtty'nin Gizli Yaşamı - The Secret Life Of Walter Mitty 

2013 Komedi türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Kristen Wiig'dir. Oyuncuları Kristen Wiig, Jon Daly, Ben Stiller'ten oluşmaktadır.

Ben Stiller’ın yönetmenliği ve başrolünü üstlendiği yapım, izleyiciye hem kahkaha, hem de duygusal anlar vaat ediyor. Walter Mitty, 16 yıldır aynı dergide çalışan, işten eve, evden işe, rutin bir hayatı olan, hayalperest bir adamdır. İşe yeni başlayan Cheryl’e aşık olmuş fakat çekingenliği nedeniyle henüz açılamamıştır. Diğer yandan çalıştığı dergi, son kez basılı bir yayın yapacak ve kapakta kullanılacak fotoğraf Walter tarafından basılacaktır. Negatiflerin kaybolduğunu gören Walter, uzun süredir dergiye bağımsız olarak gönderim yapan gizemli fotoğrafçıyı bulmak ve fotoğrafı zamanında almak için Grönland’a doğru akıl almaz bir yolculuğa çıkar.

Fragman İzle









Kategori: