YASAK TARIH

2013, UK Düzen, yeni kanıtlar'ın bilgelik gerektiren ciddi soruları gündeme getirmesi durumunu ve onyıllar, yüzyıllardır hakikat olarak kabul edilen kavramları sorgulaması durumunu memnuniyetle karşılamaz.


 YASAK TARIH   Viasat Nature HD, Viasat History HD kanalından  YASAK TARIH   görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

 YASAK TARIH  

 YASAK TARIH izle

 YASAK TARIH  filmini FilBox Viasat Nature HD, Viasat History HD kanalında HD görüntü kalitesi ile 00:55 SALI EKI. 14 izleyebilirsiniz.

 YASAK TARIH  

 2013, UK Düzen, yeni kanıtlar'ın bilgelik gerektiren ciddi soruları gündeme getirmesi durumunu ve onyıllar, yüzyıllardır hakikat olarak kabul edilen kavramları sorgulaması durumunu memnuniyetle karşılamaz. Yıllar boyunca sıradışı hikayeler gizli kaldı ve baskılandı, ve doğruyu söyleme girişiminde bulunan cesur insanlar engellenmiş ayıplanmış veyahutta her ikisine birden maruz kalmış oldu. Bugüne kadar. Sunucu Jamie Theakston yol boyunca neyi bildiğimiz, ince eleyip sık dokuduğumuz, dikkate aldığımız, araştırdığımız ve analiz ettiğimizin kalbine ulaşmaya gayret ediyor. Tapınak Şovalyeleri'nin kayıp hazineleri, İsa'nın soyu, Süleyman'ın hazinesi gibi öyküler vasıtası ile Jamie ve araştırmacı ekibi yüzyıllardır gizli olan gerçekleri ve mitleri yeryüzüne çıkarıyor.








Kategori: