Yaşlı Horten - O'horten

Norveçli makinist Odd Horten, 40 yıllık meslek hayatının ardından emekliye ayrılmıştır. İş arkadaşları ile bir veda yemeğinin ardından son treni kaçırır ve Oslo sokaklarında dolaşmaya başlar.


Yaşlı Horten - O horten FilBox Sinema TV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yaşlı Horten - O horten

Yaşlı Horten - O horten izle

Yaşlı Horten - O horten filmini FilBox 04 HAZİRAN 2015 PERŞEMBE 17/ 15 Sinema TV kanalında HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yaşlı Horten - O horten

2007 Komedi türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Bent Hamer' yapmaktadır.Oyuncu Espen Skjønberg, Ghita Nørby, Baard Owe 'ten oluşmaktadır.

Norveçli makinist Odd Horten, 40 yıllık meslek hayatının ardından emekliye ayrılmıştır. İş arkadaşları ile bir veda yemeğinin ardından son treni kaçırır ve Oslo sokaklarında dolaşmaya başlar. Trygve ile karşılaşan Odd, bu yabancıyla kısa sürede dost olur. Trygve’nin otomobiline biner ancak şoförün ölümüne tanıklık eder. Gecenin ilerleyen saatlerinde adını Molly koyduğu köpeği de yanına alarak Svea adındaki arkadaşını ziyaret eder. Buna benzer bir çok olayı yaşadığı bu gecede, aslında geriye kalan hayatı boyunca ne yapacağını düşünmektedir.

Fragman İzle








Kategori: