Yılbaşı Yıldızına Yolculuk - Journey To The Christmas Star

Uzun zaman önce Kral’ın tek kızı, Noel yıldızını bulmak isterken ortadan kaybolur. Bu üzüntüye dayanamayan Kraliçe ölür.


Yılbaşı Yıldızına Yolculuk - Journey To The Christmas Star filmini FilBox SinemaTV Aile kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yılbaşı Yıldızına Yolculuk - Journey To The Christmas Star

Harold izle

Gösterim Tarihi:Yılbaşı Yıldızına Yolculuk - Journey To The Christmas Star filmini 27 HAZİRAN 2014 CUMA 06/ 30 FilBox  Yılbaşı Yıldızına Yolculuk - Journey To The Christmas Star Filmini Sinema TV Aile kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yılbaşı Yıldızına Yolculuk - Journey To The Christmas Star

2012 | Fantastik, Macera türündeki Yılbaşı Yıldızına Yolculuk - Journey To The Christmas Star filmin yönetmenliğini T. Nils Gaup yaptığı Oyuncuların Vilde Zeiner, Agnes Kittelsen, Jakob Oftebro, Anders Baasmo Christiansen'ten oluşmaktadır.

Uzun zaman önce Kral’ın tek kızı, Noel yıldızını bulmak isterken ortadan kaybolur. Bu üzüntüye dayanamayan Kraliçe ölür. Kral da Noel yıldızını lanetler ve krallığın üzeri karanlıkla örtülür. Efsaneye Kral, Noel yıldızını bulduğu takdirde kızı geri dönecektir. Bu Noel, Kral’ın Noel yıldızını bulmak için son umududur. Tam da bu sırada 12 yaşındaki Sonja (Vilde Zeiner) kendisini zorla alıkoyan hırsızlarla birlikte Kral’ın ülkesine ayak basar. Hırsıların elinden kaçan Sonja, Kral’ın sarayına sığınır.

Fragman İzle











Kategori: