Zafere Hücum - Rush

Çifte Oscar’lı yönetmen Ron Howard’ın yönettiği film, Formula 1’in efsanevi yarışçılarından çapkınlığı ile ün salan İngiliz James Hunt ve onun ezeli rakibi Avusturyalı Niki Lauda’nın yaşamlarından uyarlanmıştır.


Zafere Hücum - Rush FilBox SinemaTV Aşk  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Zafere Hücum - Rush

Zafere Hücum - Rush

Zafere Hücum - Rush filmini 21 AĞUSTOS 2014 PERŞEMBE 00/ 15 FilBox  Zafere Hücum - Rush Sinema TV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Zafere Hücum - Rush

2012 | Animasyon türündeki Zafere Hücum - Rush filmin yönetmenliğini Ron Howard'nin yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Chris Hemsworth, Olivia Wilde, Daniel Brühl'ten oluşmaktadır.

Çifte Oscar’lı yönetmen Ron Howard’ın yönettiği film, Formula 1’in efsanevi yarışçılarından çapkınlığı ile ün salan İngiliz James Hunt ve onun ezeli rakibi Avusturyalı Niki Lauda’nın yaşamlarından uyarlanmıştır. Yıl 1976… Grand Prix pistinde heyecan doruktadır. İki ezeli rakip, yeniden pistin tozunu attıracaktır. Yarış başlar ve tüm izleyiciler soluklarını tutarak mücadeleye odaklanırlar. Tek bir hata, aralarından birinin ölümcül bir yola girmesine neden olabilecektir. Ancak kimsenin tahmin edemediği bir şey vardır: Bu yarış, bazı yarışçıların hayatlarında dönüm noktası olacaktır.

Fragman İzle

 











Kategori: