Zaman Yolcuları - Safety Not Guaranteed

Seattle’da bir dergide çalışan muhabir Jeff ve stajyerleri Darius ile Arnau, birlikte zamanda yolculuk yapacak birini aramak üzere gazete ilanı veren tuhaf bir adamı araştırmak üzere yola çıkarlar.


Zaman Yolcuları - Safety Not Guaranteed FilBox Sinema TV Aile kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Zaman Yolcuları - Safety Not Guaranteed

Zaman Yolcuları - Safety Not Guaranteed izle

Zaman Yolcuları - Safety Not Guaranteed filmini FilBox Sinema TV Aile kanalında HD görüntü kalitesi ile 20 KASIM 2014 PERŞEMBE 15/ 45 izleyebilirsiniz.

Zaman Yolcuları - Safety Not Guaranteed

2012 | Komedi, Drama türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Colin Trevorrowt'nin yapmaktadır.Oyuncu Aubrey Plaza, Jake Johnson'ten oluşmaktadır.

Seattle’da bir dergide çalışan muhabir Jeff ve stajyerleri Darius (Aubrey Plaza) ile Arnau, birlikte zamanda yolculuk yapacak birini aramak üzere gazete ilanı veren tuhaf bir adamı araştırmak üzere yola çıkarlar. İlanı veren adam, küçük bir kasabadaki markette çalışan Kenneth’dır (Jake Johnson). Darius, bu ilana başvuran kişi olarak, Kenneth ile iletişim kurar. Diğer yandan Jeff, bu kasabada yaşayan eski sevgilisi ile karşılaşır. Arnau’nun tek derdi ile tek gecelik bir ilişki yaşamaktır. Kenneth ile yakınlaşan Darius, adamın akıl hastası mı, yoksa zaman makinesini icat eden bir dahi mi olduğunu anlamak için kafa yormaktadır.

Fragman İzle

  








Kategori: