Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün - A Good Day To Die Hard

Die Hard serisinin son filminde Bruce Willis başrolde, izleyiciye yine aksiyon dolu dakikalar vaat ediyor… John McClane, senelerdir görüşmediği oğlu Jack’in Rusya’da birini öldürdüğü için tutuklandığını öğrenir.


Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün - A Good Day To Die Hard FilBox Sinema TV Aile kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün - A Good Day To Die Hard

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün - A Good Day To Die Hard izle

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün - A Good Day To Die Hardfilmini FilBox 13 MART 2015 CUMA 17/ 15 Sinema TV Aile kanalında HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün - A Good Day To Die Hard

2013 Aksiyon türündeki Sinema TV Aile filmin yönetmenliğini John Moore'nin yapmaktadır.Oyuncu Jai Courtney, Bruce Willis, Sebastian Koch'ten oluşmaktadır.

Die Hard serisinin son filminde Bruce Willis başrolde, izleyiciye yine aksiyon dolu dakikalar vaat ediyor… John McClane, senelerdir görüşmediği oğlu Jack’in Rusya’da birini öldürdüğü için tutuklandığını öğrenir. Oğluna yardım etmek için Rusya’ya giden John, kısa süre sonra Jack’in iyi eğitimli ve kıdemli bir CIA ajanı olduğunu öğrenir. Jack, yeraltı dünyasının eline geçen nükleer silahların peşindedir. Başta babasını görmekten pek de memnun olmayan Jack, bir süre sonra John ile güçlerini birleştirir ve baba oğul yeraltı mafyasına meydan okumaya başlarlar.

Fragman İzle








Kategori: