28 Hafta Sonra - 28 Weeks Later

Bulaştığında insanları çılgına çeviren öfke virüsünün İngiltere’ye yayılmasından bu yana altı ay geçmiştir. Olaya el koyan Amerikan ordusu sonunda enfeksiyonun önüne geçebilmiştir.


28 Hafta Sonra - 28 Weeks Later filmini FilBox SinemaTV Aksiyon  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

28 Hafta Sonra - 28 Weeks Later

28 Hafta Sonra - 28 Weeks Later

Gösterim Tarihi:28 Hafta Sonra - 28 Weeks Later filmini 08 TEMMUZ 2014 SALI 00/ 15 FilBox  Kelimeler Yetmez - A Thousand Words Sinema TV Aksiyon kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

28 Hafta Sonra - 28 Weeks Later

2007 | Korku türündeki 28 Hafta Sonra - 28 Weeks Later filmin yönetmenliğini Juan Carlos Fresnadillo'i yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Jeremy Renner, Robert Carlyle, Rose'ten oluşmaktadır.

Bulaştığında insanları çılgına çeviren öfke virüsünün İngiltere’ye yayılmasından bu yana altı ay geçmiştir. Olaya el koyan Amerikan ordusu sonunda enfeksiyonun önüne geçebilmiştir. Sonunda insanlar karantina bölgelerinden çıkıp evlerine dönmeye başlamış, Don (Robert Carlyle) ve ailesi de tekrar bir araya gelmenin sevincini yaşamaktadır. Fakat mutlulukları kısa sürecektir çünkü içlerinden biri öfke virüsünün taşıyıcısıdır.

Fragman İzle

 











Kategori: