Acil Arama - The Call

Heyecan dozu yüksek, polisiye-gerilim türündeki filmde, Halle Berry başrolde. Jordan Turner, uzun süredir 911 yardım hattında çalışmaktadır.


Acil Arama - The Call filmini FilBox SinemaTV kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Acil Arama - The Call

Acil Arama - The Call izle

Gösterim Tarihi: Acil Arama - The Call filmini   30 HAZİRAN 2014 PAZARTESİ 10/ 00 FilBox  Acil Arama - The CallFilmini SinemaTV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Acil Arama - The Call

2013 | Gerilim, Suç türündeki Acil Arama - The Call filmin yönetmenliğini Brad Anderson yaptığı Oyuncuların Halle Berry, Evie Thompson'ten oluşmaktadır.

Heyecan dozu yüksek, polisiye-gerilim türündeki filmde, Halle Berry başrolde. Jordan Turner (Halle Berry), uzun süredir 911 yardım hattında çalışmaktadır. Bir gün, Leah adlı genç kızdan, evine birinin girdiğini ihbar eden bir telefon alır. Ancak kız evine giren adam tarafından öldürülür ve Jordan bu olayın şokunu uzun süre atlatamaz. Altı ay sonra, kaçırıldığını söyleyen genç bir kadın 911’i arar. Jordan, nerede olduğunu ve kim tarafından kaçırıldığını bilmeyen kadına, bu kez yardım edebilmek için elinden geleni yapmaya hazırdır.

 Fragman İzle













Kategori: