Amerikan Gangsteri - American Gangster

Frank Lucas, uzun yıllardır yanında çalıştığı uyuşturucu baronunun ölümünden sonra, eroin piyasasında oluşan boşluğu farkeder ve bunu bir fırsat olduğunu düşünerek, sıradışı bir yol ile Doğu Asya’dan eroin getirmeye başlar.


Amerikan Gangsteri - American Gangster FilBox Sinema TV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Amerikan Gangsteri - American Gangster

Amerikan Gangsteri - American Gangster izle

Amerikan Gangsteri - American Gangster filmini FilBox 17 MART 2015 SALI 12/ 00 Sinema TV kanalında HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Amerikan Gangsteri - American Gangster

2007 Dram, Biyografi türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Ridley Scott'nin yapmaktadır.Oyuncu Russell Crowe, Denzel Washington'ten oluşmaktadır.

Sinema tarihinde önemli yapımlara imza atan Ridley Scott yönetimindeki film, gerçek bir hikayeye dayanıyor. Frank Lucas, uzun yıllardır yanında çalıştığı uyuşturucu baronunun ölümünden sonra, eroin piyasasında oluşan boşluğu farkeder ve bunu bir fırsat olduğunu düşünerek, sıradışı bir yol ile Doğu Asya’dan eroin getirmeye başlar. Piyasadaki en iyi ve en ucuz malın sahibi olması, onu Amerka’nın bir numaralı uyuşturucu baronu yapar. Diğer tarafta piyasadaki değişimi farkeden narkotik, geniş çaplı bir soruşturma başlatmıştır. Soruşturmanın başında ise, doğrudan şaşmaz bir polis olan Ritchie Roberts (Russell Crowe) vardır.

Fragman İzle








Kategori: