Anasının Kuzusu - Jeff, Who Lives At Home

Hayatın anlamını arayan tuhaf bir adamın keyifli hikayesi… Sorumsuz, 30 yaşında bir adam olan Jeff (Jason Segel), annesi Sharon’un (Susan Sarandon) bodrum katında yaşamaktadır. ‘İşaretler’ adında bir filme kafayı takmıştır.


Anasının Kuzusu - Jeff, Who Lives At Home filmini FilBox SinemaTV Aşk kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Anasının Kuzusu - Jeff, Who Lives At Home

Anasının Kuzusu - Jeff, Who Lives At Home izle

Gösterim Tarihi:Anasının Kuzusu - Jeff, Who Lives At Home filmini 30 TEMMUZ 2014 ÇARŞAMBA 06/ 00 FilBox  Anasının Kuzusu - Jeff, Who Lives At Home Sinema TV Aşk  kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Anasının Kuzusu - Jeff, Who Lives At Home

2011 | Komedi türündeki Anasının Kuzusu - Jeff, Who Lives At Homefilmin yönetmenliğini Mark Duplass, Jay Duplass'i yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Susan Sarandon, Jason Segel, Ed Helms'ten oluşmaktadır.

Hayatın anlamını arayan tuhaf bir adamın keyifli hikayesi… Sorumsuz, 30 yaşında bir adam olan Jeff (Jason Segel), annesi Sharon’un (Susan Sarandon) bodrum katında yaşamaktadır. ‘İşaretler’ adında bir filme kafayı takmıştır. Başarılı bir işadamı olan abisi Pat (Ed Helms), Jeff’in yaşam tarzını hiç onaylamamaktadır. Diğer yandan karısı ile arası açılmıştır. Aslında Pat, karısının onu aldattığından şüphelenmektedir. Bunu ortaya çıkarmak için Jeff’ten yardım ister. İşin içine Jeff karıştığı andan itibaren beklenmedik olaylar ve işaretler, onu hiç ummaduğı durumlara sürükleyecektir.

Fragman İzle











Kategori: