Anne - Mama

Bir yatırım şirketinin ortağı olan Jeffrey, finansal sıkıntılar nedeniyle cinnet geçirerek iş arkadaşlarını ve karısını öldürür.


Anne - Mama filmini FilBox SinemaTV  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Anne - Mama

Anne - Mama

Gösterim Tarihi:Anne - Mama filmini 11 TEMMUZ 2014 CUMA 23/ 30 FilBox  Anne - Mama Sinema TV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Anne - Mama

2013 | Korku türündeki Anne - Mama filmin yönetmenliğini Andrés Muschietti'i yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Megan Charpentier, Nikolaj Coster-Waldau, Jessica Chastain'ten oluşmaktadır.

Bir yatırım şirketinin ortağı olan Jeffrey, finansal sıkıntılar nedeniyle cinnet geçirerek iş arkadaşlarını ve karısını öldürür. Üç ve bir yaşlarındaki iki kızını da alarak otomobiline atlar ve şehirden uzaklaşmaya başlar. Aracın kontrolünü kaybederek kaza yapar. Yakınlarda terk edilmiş bir kulübe bulur. Amacı, burada kızlarını öldürmektir ancak gizemli bir yaratık adamı öldürerek çocukları kurtarır. Olayın üzerinden beş yıl geçer ve Jeffrey’nin kardeşi Lucas (Nikolaj Coster-Waldau), çocukları bulup evine götürür. Ancak çocuklar, “mama” adını verdikleri o karanlık yaratığı da beraberinde getirmişlerdir.

Fragman İzle

 











Kategori: