Aşkın Gücü - What Dreams May Come

Geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz sevilen aktör Robin Williams başrolde… Doktor Chris Nielson (Robin Williams), hayatının aşkı Annie ile evlenir ve iki çocukları olur.


Aşkın Gücü - What Dreams May Come FilBox Sinema TV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Aşkın Gücü - What Dreams May Come

Balta - Hatchet izle

Aşkın Gücü - What Dreams May Come filmini FilBox 23 HAZİRAN 2015 SALI 13/ 45 Sinema TV 1001 kanalında HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Bir Zamanlar - Once

1998 Fantastik türündeki Sinema TV 1001 filmin yönetmenliğini Vincent Ward' yapmaktadır.Oyuncu Annabella Sciorra, Robin Williams, Cuba Gooding Jr.'ten oluşmaktadır.

Geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz sevilen aktör Robin Williams başrolde… Doktor Chris Nielson (Robin Williams), hayatının aşkı Annie ile evlenir ve iki çocukları olur. Ancak çocukları bir trafik kazasında hayatlarını kaybederler. Chris ise olaydan dört yıl sonra ölür. Cennete giden doktor, burada Albert adında, kendisine eşlik eden koruyucu meleği Albert (Cuba Gooding Jr) ile karşılaşır. Cennette çocukları ve köpeği ile tekrar bir araya gelen Chris, karısının intihar ettiğini öğrenir. Bu durumda cennete kabul edilmeyen Annie’yi bulmak için cehennem ile cennet arasında mekik dokur ve ailesini tekrar bir araya getirmek için elinden geleni yapar.








Kategori: