Ayı Paddington - Paddington

Kendini bildi bileli İngiltere’ye karşı büyük bir tutku duyan Peru’lu bir ayı, bir ev bulma umuduyla Londra’ya doğru yola çıkar.


Ayı Paddington - Paddington FilBox Sinema TV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ayı Paddington - Paddington

Ayı Paddington - Paddington izle

Ayı Paddington - Paddington filmini FilBox 30 TEMMUZ 2015 PERŞEMBE 08/ 15 Sinema TV kanalında HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ayı Paddington - Paddington

2014 - İngiltere, Fransa, Kanada Aile, Komedi türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Paul King dir. Oyuncuları Nicole Kidman, Colin Firth, Jim Broadbent, Julie Walters, David Heyman'ten oluşmaktadır.

Kendini bildi bileli İngiltere’ye karşı büyük bir tutku duyan Peru’lu bir ayı, bir ev bulma umuduyla Londra’ya doğru yola çıkar. Şehre gelir gelmez Paddington İstasyonu’nda kaybolan ayı, şehir hayatının pek de hayal ettiği gibi olmadığını düşünmeye başlar. Ancak kibar ve iyi kalpli Brown ailesi ile karşılaştığında fikri değişecektir. Ayının boynunda asılı olan yazıda “Lütfen bu ayıya iyi bakın” yazısını gören Brown’lar, bu sevimli hayvana hayal ettiği cennetin kapılarını aralayacaktır.

Nicole Mary Kidman
olan ünlü sinema oyuncusu. 20-haziran 1967'de Honolulu, Hawaii, Amerika'da dünyaya geldi. Babası Anthony Kidman, biyokimyager ve klinik psikoloğu, annesi Janelle Kidman ise hemşire ve eğitmendi.Sanatçı doğduktan sonra hep beraber, babasının bir araştırması için Washington D.C.'ye giden aile, 3 yıl sonra asıl ülkeleri Avustralya'ya Sydney'e geri döndüler. 10 yaşında drama okuluna giden Kidman, 14 yaşına geldiğinde oyunculuğu okulla birlikte götürmeye başlamıştı. Kidman 17 yaşındayken annesine göğüs kanseri teşhisi kondu.

Colin Andrew Firth, 1960 doğumlu İngiliz tiyatro ve sinema oyuncusu. 1984 yılındaki Another Country filmindeki Tommy Judd rolü ile ünlendi, 2010'da Zoraki Kral (The King's Speech) filmindeki 6. George rolüyle Oscar ödülünün sahibi oldu.

Jim Broadbent
1999 yılında Topsy-Turvy filmiyle Venedik Film Festivali'nde En İyi Aktör'e verilen Volpi Kupasını (Volpi Cup) kazandı. 2001 yılında Iris Murdoch'ın yaşam öyküsüne dayanan Iris'te yazarın eşi John Bayley rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar'ını kazandı.

Julie Walters
İki kez Oscar adayı olan Walters, ilk olarak sinemaya adım attığı 1984 yapımı “Educating Rita ”nın başrolüyle Oscar’a aday gösterildi. Ayrıca, BAFTA ve Altın Küre Ödülü’ne layık görüldü. Aktrisin ikinci Oscar adaylığı Stephen Daldry’nin yönettiği Billy Elliot 'la geldi.

Fragman İzle








Kategori: