Bir Zamanlar - Once

Gündüz babasının dükkanında elektrikli süpürge tamiratı yapan ve geceleri Dublin sokaklarında gitar çalarak para toplayan genç bir adam, hasta annesine bakmak için tuhaf işlerde çalışan ve ara sıra piyano çalan genç bir kızla tanışır.


Bir Zamanlar - Once FilBox Sinema TV 1001 kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Bir Zamanlar - Once

Bir Zamanlar - Once izle

Bir Zamanlar - Once filmini FilBox 19 HAZİRAN 2015 CUMA 14/ 45 Sinema TV 1001 kanalında HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Bir Zamanlar - Once

2006 Drama türündeki Sinema TV 1001 filmin yönetmenliğini John Carney' yapmaktadır.Oyuncu Nicole Kidman, Mia Wasikowska, Matthew Goode'ten oluşmaktadır.

Müziğin büyüsü ile bütünleşen keyifli bir aşk hikayesi… Gündüz babasının dükkanında elektrikli süpürge tamiratı yapan ve geceleri Dublin sokaklarında gitar çalarak para toplayan genç bir adam, hasta annesine bakmak için tuhaf işlerde çalışan ve ara sıra piyano çalan genç bir kızla tanışır. Kız, adama bir demo album kaydetmesi için yardımcı olur. Böylece adam Londra’ya giderek bir müzik şirketi ile sözleşme yapabilecektir. Bu süreç boyunca kız ve genç adam müzikleri eşliğinde aralarında doğan aşkın da geliştiğine tanıklık edeceklerdir.

Fragman İzle








Kategori: