Büyük Dostluk - Three Quarter Moo

Huysuz taksi şöförü Hartmut (Elmar Wepper), 30 senedir evli olduğu karısının onu terkettiğini öğrenince dünyası başına yıkılır.


Büyük Dostluk - Three Quarter Moon filmini FilBox SinemaTV Aile kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Büyük Dostluk - Three Quarter Moon

 Büyük Dostluk - Three Quarter Moon izle

Gösterim Tarihi: Büyük Dostluk - Three Quarter Moon filmini 27 HAZİRAN 2014 CUMA 09/ 30 FilBox  Büyük Dostluk - Three Quarter Moon Filmini Sinema TV Aile kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Büyük Dostluk - Three Quarter Moon

2011 | Komedi türündeki Büyük Dostluk - Three Quarter Moon filmin yönetmenliğini Christian Zübert yaptığı Oyuncuların Mercan-Fatima Türköglu, Ivan Anderson, Elmar Wepper'ten oluşmaktadır.

Huysuz taksi şöförü Hartmut (Elmar Wepper), 30 senedir evli olduğu karısının onu terkettiğini öğrenince dünyası başına yıkılır. Yaşamını tekrar düzene sokmak zorundadır fakat iyice yalnız kalmış oluşu işini bir hayli zorlaştırır. Bir gün altı yaşında, Hayat (Mercan-Fatima Türköglu) adlı kız çocuğu ve annesi taksisine biner. Kısa bir süre sonra ise Hayat’a sokakta tek başına rastlar. Annesini kaybeden küçük kızın yardıma ihtiyacı olduğunu gören Hartmut, ona yardımcı olmaya karar verir. Bu verdiği karar yaşama karşı olan karamsar tutumunu tamamen değiştirmesine neden olacaktır.

Fragman İzle











Kategori: