Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor - Ice Age: Continental Drift

Yediden yetmişe, herkesin hayranlığını kazanan animasyon serisi, yine müthiş bir macera ile izleyiciye keyifli dakikalar vaat ediyor.


Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor - Ice Age: Continental Drift filmini FilBox SinemaTV kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor - Ice Age: Continental Drift

Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor - Ice Age: Continental Drift izle

Gösterim Tarihi:Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor - Ice Age: Continental Drift filmini 18 TEMMUZ 2014 CUMA 09/ 15 FilBox  Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor - Ice Age: Continental Drift Filmini Sinema TV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor - Ice Age: Continental Drift

2012 | Animasyon türündeki Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor - Ice Age: Continental Drift filmin yönetmenliğini Mike Thurmeier, Steve Martino'i yapmaktadır.Oyuncu kadrosu John Leguizamo, Ray Romano, Denis Leary'ten oluşmaktadır.

Yediden yetmişe, herkesin hayranlığını kazanan animasyon serisi, yine müthiş bir macera ile izleyiciye keyifli dakikalar vaat ediyor. Kıtalarında başgösteren büyük afetin ardından Manny, Diego ve Sid, büyük bir buz kütlesini gemi olarak kullanarak okyanusta epik bir maceraya atılırlar. Yolculuk süresince birbirinden tuhaf deniz yaratıkları ve korsanlarla karşılaşan kahramanlarımız, atıldıkları amansız maceranın sonunda güvenli bir yere varabilecekler mi merak ediyorsanız, bu muhteşem animasyonu sakın kaçırmayın.

Fragman İzle











Kategori: