Canavarlar Denizi - Percy Jackson: Sea Of Monsters

Half Blood Kampı, Zeus’un kızlarından Thaila tarafından korunmaktadır. Genç Annabeth’i Cyclops’tan kurtarmak için hayatını tehlikeye atan Thaila, babası tarafından bir ağaca dönüştürülmüştür.


Canavarlar Denizi - Percy Jackson: Sea Of Monsters  FilBox Sinema TV Aile kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Canavarlar Denizi - Percy Jackson: Sea Of Monsters

Canavarlar Denizi - Percy Jackson: Sea Of Monsters izle

Canavarlar Denizi - Percy Jackson: Sea Of Monsters  filmini FilBox 28 AĞUSTOS 2015 CUMA 14/ 00 Sinema TV Aile kanalında HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Canavarlar Denizi - Percy Jackson: Sea Of Monsters

2013 Aile türündeki Sinema TV Aile filmin yönetmenliğini Thor Freudenthal'dir. Oyuncuları Alexandra Daddario, Logan Lerman, Brandon T. Jackson'ten oluşmaktadır.

Half Blood Kampı, Zeus’un kızlarından Thaila tarafından korunmaktadır. Genç Annabeth’i Cyclops’tan kurtarmak için hayatını tehlikeye atan Thaila, babası tarafından bir ağaca dönüştürülmüştür. Thaila’nın zehirlendiğini ve ölmekte olduğunu öğrenen Percy ise hemen harekete geçer. Korumasız kalan kamp, Colchis’in saldırısına uğramaktadır. Tehlikeyi savuşturan Percy, kampın korunmasını sürekli kılmak için Thaila’nın panzerini bulmak zorundadır.

Fragman İzle








Kategori: