Crossing Lines

özden düşmüş New York’lu bir polisin savaş, insanlığa karşı işlenen ve soykırım gibi suçlara bakan Uluslarası Ceza Mahkemesi adına çalışmaya başlaması üzerine kurulu bir polisiye.


Crossing Lines filmini FilBox SinemaTV kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Crossing Lines

Crossing Lines izle

Gösterim Tarihi: Crossing Lines filmini  26 HAZİRAN 2014 PERŞEMBE 20:00, 05:00 FilBox  Crossing Lines Filmini SinemaTV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Crossing Lines

2013 - ABD Gerilim, Korku, Suç türündeki Crossing Lines filmin yönetmenliğini Daniel Percival, Eric Valette, Andy Wilson yaptığı Oyuncuların William Fichtner , Donald Sutherland , Tom Wlaschiha , Gabriella Pession , Klára Issová'ten oluşmaktadır.

Gözden düşmüş New York’lu bir polisin savaş, insanlığa karşı işlenen ve soykırım gibi suçlara bakan Uluslarası Ceza Mahkemesi adına çalışmaya başlaması üzerine kurulu bir polisiye. Anne-Marie, geçmiş bir dava dosyasını kapatmak için eski ortağını ararken, ekibin diğer üyeleri İtalya ve Slovenya’da işlenen cinayetleri araştırmaktadır. İki genç adam, Nicola Conti adındaki uyuşturucu patronundan para ve uyuşturucu çalmışlardır ve kaçarken adamın kızını da kaçırmışlardır. Eva’nın Conti ile olan geçmiş aile ilişkileri, parçaları birleştirmesine yardımcı olur. Şimdi geçmişi ile ilgili unuttuğu detayları hatırlayarak kızı kurtarması gerekmektedir.

Donald Sutherland (Saint John, New Brunswick, Kanada D.17 Temmuz 1935) Kanadalı aktör. Mühendislik ve drama dallarında yüksek öğrenim görmüştür. 1960'lı yıllarda İngiliz yapımları ile oyunculuk kariyeri başlamıştır.  

 Fragman İzle













Kategori: