Düşmanı Korurken - Safe House

Denzel Washington ve Ryan Reynolds gibi ünlü isimlerin yer aldığı yapımın yönetmen koltuğunda Daniel Espinosa oturuyor. Matt Weston, Cape Town’da yaşayan çaylak bir CIA ajanıdır.


Düşmanı Korurken - Safe House FilBox SinemaTV Aşk  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Düşmanı Korurken - Safe House

Düşmanı Korurken - Safe House

Düşmanı Korurken - Safe House filmini 28 AĞUSTOS 2014 PERŞEMBE 00/ 00 FilBox  Düşmanı Korurken - Safe House Sinema TV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Düşmanı Korurken - Safe House

2012 | Aksiyon türündeki Düşmanı Korurken - Safe House filmin yönetmenliğini Daniel Espinosa'nin yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Ryan Reynolds, Denzel Washington, Robert Patrick'ten oluşmaktadır.

Denzel Washington ve Ryan Reynolds gibi ünlü isimlerin yer aldığı yapımın yönetmen koltuğunda Daniel Espinosa oturuyor. Matt Weston (Ryan Reynolds), Cape Town’da yaşayan çaylak bir CIA ajanıdır. Ofis hayatından sıkılan Weston, kendini kanıtlayacağı günü dört gözle beklemektedir. Yıllardır aranan eski CIA ajanı Tobin Frost (Denzel Washington) yakalanarak Weston’un çalıştığı güvenli bölgeye getirilince işler değişir. Kısa süre sonra ise güvenli bölge, asker işgaline uğrar. Kaçmayı başaran Weston ve Frost, olayların ardında kimin olduğunu ortaya çıkarmak adına işbirliği yaparlar.

Fragman İzle

 











Kategori: