Düşmanın Ellerinde - U-Boat

Hitler'in bilinmeyen U-gemisi savaşının sonunda, U.S.S. Swordfish gemisinin tayfası, okyanusta geçirdikleri ayların ardından eve dönmektedir. Ancak bunu asla başaramazlar.


Düşmanın Ellerinde - U-Boat filmini FilBox SinemaTV kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Düşmanın Ellerinde - U-Boat

Düşmanın Ellerinde - U-Boat izle

Gösterim Tarihi: Düşmanın Ellerinde - U-Boat filmini  27 HAZİRAN 2014 CUMA 09/ 15  FilBox  Düşmanın Ellerinde - U-Boat Filmini SinemaTV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Düşmanın Ellerinde - U-Boat

2004 - ABD Tür : Aksiyon , Dram , Gerilim , Savaş türündeki Düşmanın Ellerinde - U-Boat filmin yönetmenliğini Tony Giglio yaptığı Oyuncuların Thomas Kretschmann , William H. Macy , Til Schweiger , Scott Caan , Clark Gregg'ten oluşmaktadır.

Hitler'in bilinmeyen U-gemisi savaşının sonunda, U.S.S. Swordfish gemisinin tayfası, okyanusta geçirdikleri ayların ardından eve dönmektedir. Ancak bunu asla başaramazlar. U-gemisinden alınan savaş esirleri ile ölümden kurtulan bir grup Amerikalı, kendi yaşamları için savaşmak üzere Alman askerlerine katılmak zorunda bırakıldıklarında kendi ülkelerine olan sadakatlerinin en üst noktada test etmek durumunda kalacaklardır.

William Hall Macy, Jr. (d. 13 Mart 1950) ABD'li aktör, film yönetmeni, tiyatro oyuncusu, tiyatro eğitmeni ve tiyatro yönetmeni. Oscar Ödülü adaylığı olan Macy Emmy ve SAG ödülleri sahibidir.

Thomas Kretschmann
8 Eylül 1962 yılında o zamanların Doğu Almanyası'nın Dessau kentinde doğdu, Doğu Alman eğitim sisteminin kendisine biçtiği rol yüzücülüktü ve olimpiyatlara hazırlandığı sırada sinemaya ilgi duydu Doğu Almanya'dan Batı Almanya'ya iltica etti ve iki Almanya birleşince bazı popüler Amerikan filmlerinde ve bol bol NAZİ filmlerinde rol aldı, oynadığı filmlerde sıkça NAZİ subayı olarak beyazperde boy gösterdi. Şu an ABD'de Los Angles'ta 3 çocuğu ve hayat arkadaşı ile yaşamaktadır. Çok akıcı bir şekilde Almanca ve İngilizce konuşmaktadır.

 Fragman İzle













Kategori: