Gazeteci Çocuk - The Paper Boy

Zac Efron ve Nicole Kidman gibi yıldız oyuncuların yer aldığı karanlık film, izleyiciyi 60’ların Amerika’sına götürüyor.


Gazeteci Çocuk - The Paper Boy filmini FilBox SinemaTV kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Gazeteci Çocuk - The Paper Boy

Gazeteci Çocuk - The Paper Boy izle

Gösterim Tarihi:Gazeteci Çocuk - The Paper Boy filmini   29 HAZİRAN 2014 PAZAR 05/ 45 FilBox  Gazeteci Çocuk - The Paper Boy Filmini SinemaTV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Gazeteci Çocuk - The Paper Boy

2012 | Gerilim türündeki Gazeteci Çocuk - The Paper Boy filmin yönetmenliğini Lee Daniels yaptığı Oyuncuların John Cusack, Nicole Kidman, Zac Efron, Matthew Mcconaughey'ten oluşmaktadır.

Zac Efron ve Nicole Kidman gibi yıldız oyuncuların yer aldığı karanlık film, izleyiciyi 60’ların Amerika’sına götürüyor. Üniversiteden atılan Jack (Zac Efron), ailesinin yaşadığı kasabaya döner. Muhabir olan abisi Ward (Matthew McConaughey), Hillary Van Wetter (John Cusack) davasını araştırmak üzere, iş arkadaşı Yardley ile çıkagelir. Charlotte (Nicole Kidman) adlı güzel kadın, Hillary’nin yanlışlıkla hüküm giydiğine inanmaktatır ve onu temize çıkarması için muhabirlerden medet umar. Ward ve Yardley, Charlotte’un iddiasının peşinden giderler. Bu arada Jack, evlerine sıklıkla gelip giden Charlotte’a fena halde tutulmuştur. Bu dörtlü beraber zaman geçirdikçe, davayla ilgili gerçekler de gittikçe kararmaya başlar...  Fragman İzle











Kategori: