Geçmişin Sırları - The Company You Keep

Eskiden yasadışı örgüt üyesi olan bir adamın hayatını konu alan filmin hem başrol, hem de yönetmen koltuğunda Robert Redford yer alıyor.


Geçmişin Sırları - The Company You Keep  filmini FilBox SinemaTV kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Geçmişin Sırları - The Company You Keep

Geçmişin Sırları - The Company You Keep izle

Gösterim Tarihi:Geçmişin Sırları - The Company You Keep filmini 28 HAZİRAN 2014 CUMARTESİ 18/ 45 FilBox  Geçmişin Sırları - The Company You Keep Filmini Sinema TV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Geçmişin Sırları - The Company You Keep

2012 | Dram, Gerilim türündeki Geçmişin Sırları - The Company You Keep filmin yönetmenliğini Robert Redford yaptığı Oyuncuların Robert Redford, Shia Labeouf'ten oluşmaktadır.

Eskiden yasadışı örgüt üyesi olan bir adamın hayatını konu alan filmin hem başrol, hem de yönetmen koltuğunda Robert Redford yer alıyor. Eski bir banka soygununa karışan ve yıllardır saklanan Sharon Solarz tutuklanır. Yeniden gündeme gelen dava, gazeteci Ben Shephard’ın (Shia LaBeouf) ilgisini çeker. Olayı araştırmaya başlayan Ben, geçmişin izlerini takip ettikçe, soygun ile ilgisi bulunan ve yıllardır saklanan Jim Grant (Robert Redford), yakalanma korkusu ile kaçmaya karar verir.

Fragman İzle











Kategori: