Geyik Hikayesi - A Christmoose Story

Max (Arjan Ederveen), uzaklarda çalışan babasının yılbaşında gelemeyeceğini öğrenince, bu yılın çok sıkıcı geçeceğini düşünmeye başlar.


Geyik Hikayesi - A Christmoose Story FilBox SinemaTV Aile kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Geyik Hikayesi - A Christmoose Story

Geyik Hikayesi - A Christmoose Story izle

Geyik Hikayesi - A Christmoose Story filmini 30 AĞUSTOS 2014 CUMARTESİ 05/ 30 FilBox Geyik Hikayesi - A Christmoose Story Sinema TV Aile kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Geyik Hikayesi - A Christmoose Story

2013 | Aile türündeki Geyik Hikayesi - A Christmoose Story filmin yönetmenliğini Lourens Blok'nin yapmaktadır.Oyuncu Carla Hardy, Dana Goldberg, Arjan Ederveen'ten oluşmaktadır.

Max (Arjan Ederveen), uzaklarda çalışan babasının yılbaşında gelemeyeceğini öğrenince, bu yılın çok sıkıcı geçeceğini düşünmeye başlar. Fakat hiç beklemediği anda çatıyı kırarak içeri düşen geyik sayesinde bu düşüncesini hemen unutur. Bu iyi kalpli dev geyik, Noel Baba ile test sürüşü yaparken hakimiyetini kaybetmiş ve Max’in evinin çatısına düşmüştür. Şimdi Noel Baba’yı bulması gerekmektedir. Aksi takdirde hiç bir çocuk Noel hediyesini teslim alamayacaktır. Max, geyiğe bu konuda yardımcı olmaya karar verir.

Fragman İzle

  











Kategori: