Halka 2 - The Ring 2

“Ringu”nun ikinci filminin yeniden çevriminde yönetmen koltuğunu, serinin yaratıcısı Hideo Nakata devralıyor. Rachel Keller ile oğlu Aidan ile birlikte Samara ve katil kasetinin elinden sağ kurtulmayı başarmıştır.


Halka 2 - The Ring 2 FilBox SinemaTV Aksiyon kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Halka 2 - The Ring 2

Halka 2 - The Ring 2 izle

Halka 2 - The Ring 2 filmini 14 AĞUSTOS 2014 PERŞEMBE 00/ 45 FilBox Halka 2 - The Ring 2 Sinema TV Aksiyon kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Halka 2 - The Ring 2

2005 | Dram, Korku türündeki Halka 2 - The Ring 2 filmin yönetmenliğini Hideo Nakata'nin yapmaktadır.Oyuncu Simon Baker, Sissy Spacek, Naomi Watts'ten oluşmaktadır.

“Ringu”nun ikinci filminin yeniden çevriminde yönetmen koltuğunu, serinin yaratıcısı Hideo Nakata devralıyor. Rachel Keller (Naomi Watts) ile oğlu Aidan (David Dorfman) ile birlikte Samara ve katil kasetinin elinden sağ kurtulmayı başarmıştır. Aradan altı ay geçer ve anne-oğul, yaşadıkları korkunç olayların etkisinden kurtulmak için küçük bir kasabaya yerleşir. Ancak kasabadaki bir öğrencinin tıpkı Samara’nın kurbanlarına benzer şekilde ölmesi, genç kadını korkutur. Rachel, endişelenmekte haklıdır. Çünkü SaSamara’nın laneti devam etmektedir ve Aidan’ın hayatı tehlikededir.

Fragman İzle

  








Kategori: