HAYVANLAR 24/7

İngiltere’de her yıl binlerce vahşi hayvan ve evcil hayvan kötü muamele, eziyet ve ihmal mağduru oluyor.


 HAYVANLAR 24/7   Viasat Nature HD, Viasat History HD kanalından  HAYVANLAR 24/7   görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

 HAYVANLAR 24/7  

 HAYVANLAR 24/7 izle

 HAYVANLAR 24/7  filmini FilBox Viasat Nature HD, Viasat History HD kanalında HD görüntü kalitesi ile 15:00 PZT. EKI. 13 izleyebilirsiniz.

 HAYVANLAR 24/7  

 

İngiliz milleti hayvansever olarak bilinir fakat istatistikler tamamen farklı bir hikaye anlatıyor. İngiltere’de her yıl binlerce vahşi hayvan ve evcil hayvan kötü muamele, eziyet ve ihmal mağduru oluyor. Bu cesur ve akıcı, ‘varlığı fark edilmeyen gözlemci’ tekniğiyle çekilmiş dizide, kendini bu hayvanları kurtarmaya adamış kişiler izleniyor, zalimleri enselemek için harekete geçen RSPCA (Kraliyet Hayvanlara Zulmü Önleme Derneği) denetimcileriyle birlikte yollara düşülüyor. Hastalanmış ve yaralanmış vahşi doğa canlılarına bakan sığınaklarda yapılan işler ve çoğu kez bu öksüz hayvanları evlat edinen kişiler takip ediliyor. Uzman ekiplerin soyu tükenmekte olan türlerin kanun dışı ticaretine son vermek için giriştikleri mücadeleyi seyredin ve foklar ve balinalardan, avlanan nadide kuşlara ve hatta porsuk ve kirpi gibi daha yaygın bahçe ziyaretçilerine kadar harika yabani hayvanlarını görün. Bütün bunların yanı sıra, on milyon evcil hayvan sahibini evlerinde köpekleri, kedileri, tavşanları, fareleri ve yılanlarıyla izleme fırsatını elde edin!Fragman İzle

  








Kategori: