Hazine Muhafızları - Treasure Guards

Arkeolog Victoria Carter ve ekibi Ürdün çölündeki kazıda eski bir tapınağa ait yıkıntılara ulaşır. Efsaneye göre burada Tanrı tarafından Süleyman’a verilmiş mühürle şifrelenmiş büyük bir hazine bulunmaktadır.


Hazine Muhafızları - Treasure Guards filmini FilBox SinemaTV Aksiyon kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hazine Muhafızları - Treasure Guards

Hazine Muhafızları - Treasure Guards

Gösterim Tarihi:Hazine Muhafızları - Treasure Guards filmini 04 TEMMUZ 2014 CUMA 21/ 15 FilBox  Hazine Muhafızları - Treasure Guards Sinema TV Aksiyon  kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hazine Muhafızları - Treasure Guards

2011 | Macera türündeki Hazine Muhafızları - Treasure Guards filmin yönetmenliğini Iain B. Macdonald'i yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Volker Bruch, Raoul Bova, Anna Friel, Akram Allie'ten oluşmaktadır.

Arkeolog Victoria Carter (Anna Friel) ve ekibi Ürdün çölündeki kazıda eski bir tapınağa ait yıkıntılara ulaşır. Efsaneye göre burada Tanrı tarafından Süleyman’a verilmiş mühürle şifrelenmiş büyük bir hazine bulunmaktadır. Vatikan’daki gizli bir örgüt tarafından görevlendirilen hazine muhafızı Angelo (Raoul Bova) da Victoria’ya katılır ve hep birlikte efsanevi hazinenin izini sürmeye başlarlar. Araştırmaları derinleştikçe düşündüklerinden daha büyük bir gizem ile karşı karşıya olduklarını anlayacaklardır.

Fragman İzle











Kategori: