Heıneken Operasyonu - The Heineken Kidnapping

Amsterdam, 1983… Dünyanın en zengin, Hollanda’nın ise ekolü sayılan bira üreticisi Alfred Heineken fidye istemek amacıyla bir grup genç gangster tarafından kaçırılır.


Heıneken Operasyonu - The Heineken Kidnapping FilBox SinemaTV kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Heıneken Operasyonu - The Heineken Kidnapping

Hamılton - Nationens Intresse izle

Heıneken Operasyonu - The Heineken Kidnapping filmini 10 EYLÜL 2014 ÇARŞAMBA 07/ 45 FilBox Heıneken Operasyonu - The Heineken Kidnapping Sinema TV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Heıneken Operasyonu - The Heineken Kidnapping

2011 | Macera, Suç türündeki Heıneken Operasyonu - The Heineken Kidnapping filmin yönetmenliğini Maarten Treurniet'nin yapmaktadır.Oyuncu Sallie Harmsen, Rutger Hauer, Marcel Hensema'ten oluşmaktadır.

Amsterdam, 1983… Dünyanın en zengin, Hollanda’nın ise ekolü sayılan bira üreticisi Alfred Heineken (Rutger Hauer), fidye istemek amacıyla bir grup genç gangster tarafından kaçırılır. İşkence dolu 21 gün boyunca soğuk ve dar bir hücreye zincirlenir. Fidye ödenip serbest kaldığında, Heineken intikam için kolları sıvar ve hikaye gerçek bir kan davasına dönüşür. Dünyanın en sansasyonel kaçırılma olayının gerçek hikayesine dayanan, zekice kurgulanmış gerilim filmi, avcının ava ve mahkumiyetin büyük bir güce dönüştüğünü sürükleyici bir biçimde canlandırıyor.

Fragman İzle

  








Kategori: