Hesaplaşma - The Reckoning

İki genç, otomobil ile birine çarpıp kaçmıştır. Bir polis dedektifi ise olay yerinde bıraktıkları video kamerasından, cinayet suçlularının kimliğini tespit etmeye çalışmaktadır.


Hesaplaşma - The Reckoning filmini FilBox SinemaTV kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hesaplaşma - The Reckoning

Hesaplaşma - The Reckoning izle

Gösterim Tarihi: Hesaplaşma - The Reckoning filmini   30 HAZİRAN 2014 PAZARTESİ 17/ 15 - 29 HAZİRAN 2014 PAZAR 22/ 45 FilBox  Hesaplaşma - The Reckoning Filmini SinemaTV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hesaplaşma - The Reckoning

2014  Gerilim türündeki Hesaplaşma - The Reckoning filmin yönetmenliğini John V. Soto yaptığı Oyuncuların Viva Bianca, Hanna Mangan Lawrence, Luke Hemsworth'ten oluşmaktadır.

İki genç, otomobil ile birine çarpıp kaçmıştır. Bir polis dedektifi ise olay yerinde bıraktıkları video kamerasından, cinayet suçlularının kimliğini tespit etmeye çalışmaktadır. Aslında bu cinayetin kaza ile alakası yoktur. Öldürülen kişi, geçmişte iki gencin kardeşlerinin ölümüne yol açmıştır. Dedektif, kayıp gençlerin peşine düştüğü andan itibaren, ucu kendisine kadar dayanan bir seri cinayet olayı da aydınlanmaya başlayacaktır.

 Fragman İzle













Kategori: