Hollywoodda Randevu - Win A Date With Tad Hamilton

Rosalee Futch, küçük bir kasabada tezgahtar olarak çalışmaktadır. Fakat bu kasabalı kızın büyük hayalleri vardır: ünlü ekran yıldızı Tad Hamilton ile tanışmak.


Hollywoodda Randevu - Win A Date With Tad Hamilton FilBox Sinema TV 1001 kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hollywoodda Randevu - Win A Date With Tad Hamilton

Hollywoodda Randevu - Win A Date With Tad Hamilton izle

Hollywoodda Randevu - Win A Date With Tad Hamilton filmini FilBox  12 ARALIK 2014 CUMA 02/ 15 kanalında HD görüntü kalitesi ile 2004 | Romantik Komedi izleyebilirsiniz.

Hollywoodda Randevu - Win A Date With Tad Hamilton

2010 | Tarih, Drama türündeki Sinema TV 1001 filmin yönetmenliğini Robert Luketic'nin yapmaktadır.Oyuncu Kate Bosworth, Josh Duhamel, Topher Grace'ten oluşmaktadır.

Rosalee Futch, küçük bir kasabada tezgahtar olarak çalışmaktadır. Fakat bu kasabalı kızın büyük hayalleri vardır: ünlü ekran yıldızı Tad Hamilton ile tanışmak. Sonunda bir yarışmaya girer ve Tad Hamilton ile bir buluşma ödülünü kazanır. Buluştuklarında Tad de Rosalee’den etkilenir ve hayatının eksik parçasını bulduğunu hisseder. Tad de Rosalee’nin küçük kasabasına taşınınca genç kızın hayalleri gerçekleşir. Tabi ki bu durum, ona aşık olan en yakın arkadaşı Pete için gerçek bir kabusun da başlangıcı olacaktır.

Fragman İzle

  








Kategori: