Kader Ajanları - The Adjustment Bureau

George Nolfi’nin yazdığı ve yönettiği bilim kurgunun başrollerini Matt Damon ve Emily Blunt paylaşıyor. David Norris, seçimlere hazırlanan ünlü bir politikacıdır.


Kader Ajanları - The Adjustment Bureau FilBox SinemaTV Aksiyon kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kader Ajanları - The Adjustment Bureau

 Kader Ajanları - The Adjustment Bureau izle

Kader Ajanları - The Adjustment Bureau filmini 28 EYLÜL 2014 PAZAR 17/ 45 FilBox  Kader Ajanları - The Adjustment Bureau Sinema TV Aksiyon kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kader Ajanları - The Adjustment Bureau

2011 | Bilim Kurgu türündeki Kader Ajanları - The Adjustment Bureau filmin yönetmenliğini George Nolfi'nin yapmaktadır.Oyuncu Michael Kelly, Emily Blunt, Matt Damon'ten oluşmaktadır.

George Nolfi’nin yazdığı ve yönettiği bilim kurgunun başrollerini Matt Damon ve Emily Blunt paylaşıyor. David Norris (Matt Damon), seçimlere hazırlanan ünlü bir politikacıdır. Ancak kongre seçimlerini kaybeder ve aynı gün Elise Sellas (Emily Blunt) adında bir kadınla tanışır. Elise ve David arasında bir aşk doğar fakat David o geceden sonra bir daha Elise’den haber alamaz. Yıllar sonra tekrar Elise ile karşılaşırlar. David bu kez onun peşini bırakmamaya kararlıdır. Fakat Kader Ajanları adında bir grup adam, Elise ve David’in bir araya gelmemesi için ellerinden geleni yapacaktır.

Fragman İzle

  








Kategori: