Kapital - Le Capital

Oscar ödüllü yönetmen Costa-Gavras’tan, kapitalist düzenin büyük oyunlarına odaklanan, hızlı ve merak uyandıran bir kara komedi.


Kapital - Le Capital filmini FilBox SinemaTV  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kapital - Le Capital

Kapital - Le Capital

Gösterim Tarihi:Kapital - Le Capital filmini 04 TEMMUZ 2014 CUMA 07/ 45 FilBox  Kapital - Le Capital Sinema TV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kapital - Le Capital

2012 | Drama türündeki Kapital - Le Capital filmin yönetmenliğini Costa-Gavras'i yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Gad Elmaleh, Gabriel Byrne, Liya Kebede'ten oluşmaktadır.

Oscar ödüllü yönetmen Costa-Gavras’tan, kapitalist düzenin büyük oyunlarına odaklanan, hızlı ve merak uyandıran bir kara komedi. Fransanın önemli bankalarından Phenix’in CEO’su emekli olunca, yerine genç yönetici Marc Tourneuil (Gad Elmaleh) getirilir. Birden çevresi hırs, güç savaşları, açgözlülük ve düzenbazlıkla çevrilen Marc, bu yeni düzene alışmaya çalışmaktadır. Diğer yandan ise Dittmar Rigule (Gabriel Byrne) tarafından yönetilen bir serbest yatırım fonu, yönetimi devralmaya çalışmaktadır. Tüm bunların üzerine ise hayatına dikkatini dağıtan, Nassim (Liya Kebede) adında bir manken girmiştir.

Fragman İzle

 











Kategori: