Kar Küreyici - Snowpiercer

Dünya bir buzul çağı yaşarken, Snowpiercer adında, dünyanın etrafında dolaşan bir trenin içindekiler dışında, insan ırkı tamamen yok olmuştur. Tren, bir kast düzeni ile yönetilmektedir.


Kar Küreyici - Snowpiercer   FilBox Sinema TV Aksiyon kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kar Küreyici - Snowpiercer

Kar Küreyici - Snowpiercer izle

Kar Küreyici - Snowpiercer filmini FilBox 24 EYLÜL 2015 PERŞEMBE 22/ 45 Sinema TV Aksiyon kanalında HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kar Küreyici - Snowpiercer

2013 Aksiyon, Drama türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Joon-Ho Bong'dir. Oyuncuları Jamie Bell, Chris Evans, Tilda Swinton'ten oluşmaktadır.

Sene 2031… Dünya bir buzul çağı yaşarken, Snowpiercer adında, dünyanın etrafında dolaşan bir trenin içindekiler dışında, insan ırkı tamamen yok olmuştur. Tren, bir kast düzeni ile yönetilmektedir. En üst seviyedekiler trenin arka kısmında sefalet içinde yaşarken, üst tabakadakiler, ön taraflarda lüks bir hayat sürmektedir. Ayrıca ön taraftakiler, arkadakilere eziyet etmektedir. Curtis adında bir adam, arka taraftakileri örgütleyerek bir isyan çıkarır ve ön tarafa doğru ilerlemeye başlar. Önüne çıkan herkesi yıkıp geçmeye niyetlidir.

Fragman İzle








Kategori: