Karanlıklar Ülkesi: Lycanların Yükselişi - Underworld: Rise Of The Lycans

Bir kurtadam ve bir insanın oğlu, dünyaya geldiğinde vampirlerin hücresindedir. Acımasız lider Vicktor, bu çocuğun canını bağışlar ve ona Lucian adını verir.


Karanlıklar Ülkesi: Lycanların Yükselişi - Underworld: Rise Of The Lycans   FilBox Sinema TV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Karanlıklar Ülkesi: Lycanların Yükselişi - Underworld: Rise Of The Lycans

Karanlıklar Ülkesi: Lycanların Yükselişi - Underworld: Rise Of The Lycans izle

Karanlıklar Ülkesi: Lycanların Yükselişi - Underworld: Rise Of The Lycans filmini FilBox 12 EYLÜL 2015 CUMARTESİ 23/ 15 Sinema TV kanalında HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Karanlıklar Ülkesi: Lycanların Yükselişi - Underworld: Rise Of The Lycans

2009 Fantastik türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Aleksandr Voytinskiy'dir. Oyuncuları Sergey Svetlakov, Vera Brezhneva'ten oluşmaktadır.

Bir kurtadam ve bir insanın oğlu, dünyaya geldiğinde vampirlerin hücresindedir. Acımasız lider Vicktor, bu çocuğun canını bağışlar ve ona Lucian adını verir. Normal bir insana göre çok daha güçlü olan Lucian, vampirlerin esiridir. Ancak yıllar geçtikçe korkusuz bir savaşçı olur ve kendi ırkı olan likan ırkının çoğalmasını sağlar. Likanlar, vampirler gündüz uykusundayken kurtadamlara karşı, onların korumasını yapmaktadır. Diğer yandan Viktor'un kızı Sonja ile aşk yaşayan Lucian, sonunda başkaldırarak özgürlüğünü geri almak için mücadeleye başlar.

Fragman İzle








Kategori: