Karanlıklar Ülkesi: Lycanların Yükselişi - Underworld: Rise Of The Lycans

Bir kurtadam ve bir insanın oğlu, dünyaya geldiğinde vampirlerin hücresindedir. Acımasız lider Vicktor, bu çocuğun canını bağışlar ve ona Lucian adını verir.


Karanlıklar Ülkesi: Lycanların Yükselişi - Underworld: Rise Of The Lycans FilBox Sinema TV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Karanlıklar Ülkesi: Lycanların Yükselişi - Underworld: Rise Of The Lycans

Karanlıklar Ülkesi: Lycanların Yükselişi - Underworld: Rise Of The Lycans izle

Karanlıklar Ülkesi: Lycanların Yükselişi - Underworld: Rise Of The Lycans filmini FilBox Sinema TV kanalında 31 TEMMUZ 2016 PAZAR 21/ 00 görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Karanlıklar Ülkesi: Lycanların Yükselişi - Underworld: Rise Of The Lycans

2015 Komedi türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Patrick Tatopoulos' dir. Oyuncuları Bill Nighy, Rhona Mitra, Michael Sheen'ten oluşmaktadır.

Bir kurtadam ve bir insanın oğlu, dünyaya geldiğinde vampirlerin hücresindedir. Acımasız lider Vicktor, bu çocuğun canını bağışlar ve ona Lucian adını verir. Normal bir insana göre çok daha güçlü olan Lucian, vampirlerin esiridir. Ancak yıllar geçtikçe korkusuz bir savaşçı olur ve kendi ırkı olan likan ırkının çoğalmasını sağlar. Likanlar, vampirler gündüz uykusundayken kurtadamlara karşı, onların korumasını yapmaktadır. Diğer yandan Viktor'un kızı Sonja ile aşk yaşayan Lucian, sonunda başkaldırarak özgürlüğünü geri almak için mücadeleye başlar.

Fragman İzle








Kategori: