Kelimeler Yetmez - A Thousand Words

Eddie Murphy’nin başrolde olduğu, keyifli bir Hollywood komedisi… Jack McCall (Eddie Murphy), bir münzevi ile karşılaşmasının ardından, arka bahçesinde sıradışı bir ağaç olduğunu farkeder.


Kelimeler Yetmez - A Thousand Words filmini FilBox SinemaTV  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kelimeler Yetmez - A Thousand Words

Kelimeler Yetmez - A Thousand Words

Gösterim Tarihi:Kelimeler Yetmez - A Thousand Words filmini 06 TEMMUZ 2014 PAZAR 10/ 45 FilBox  Kelimeler Yetmez - A Thousand Words Sinema TV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kelimeler Yetmez - A Thousand Words

2012 | Komedi türündeki Kelimeler Yetmez - A Thousand Words filmin yönetmenliğini Brian Robbins'i yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Kerry Washington, Eddie Murphy, Cliff Curtis'ten oluşmaktadır.

Eddie Murphy’nin başrolde olduğu, keyifli bir Hollywood komedisi… Jack McCall (Eddie Murphy), bir münzevi ile karşılaşmasının ardından, arka bahçesinde sıradışı bir ağaç olduğunu farkeder. Ağzından çıkan her kelime sonrasında bu ağaçtan bir yaprak dökülmektedir. Sonunda Jack, ağacı yaşatabilmek için konuşmamaya karar verir. Ancak kariyeri, evliliği ve arkadaşlıkları bu tercih nedeniyle tehlikeye girmiştir. Hayatını tekrar düzene koyabilmek adına alternatif bir yol arayan Jack, bir çare bulabilecek midir?

Fragman İzle

 











Kategori: