Kollarımda Kal - A Monkey On My Shoulder

Dramatik ve duygu yüklü bir Fransız yapımı… Başarılı birer kalp cerrahı olan Mila ve Javier , 10 yıldan uzun bir süredir tutkulu bir aşk yaşamaktadırlar.


Kollarımda Kal - A Monkey On My Shoulder FilBox Sinema TV Aşk kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kollarımda Kollarımda Kal - A Monkey On My Shoulder

Kollarımda Kal - A Monkey On My Shoulder izle

Kollarımda Kal - A Monkey On My Shoulder filmini FilBox Sinema TV Aşk kanalında HD görüntü kalitesi ile 29 ARALIK 2014 PAZARTESİ 11/ 30 izleyebilirsiniz.

Kollarımda Kal - A Monkey On My Shoulder

2012 | Komedi, Romantik türündeki Sinema TV Aşk filmin yönetmenliğini Marion Laine'nin yapmaktadır.Oyuncu Juliette Binoche, Édgar Ramírez, Hippolyte Girardot'ten oluşmaktadır.

Dramatik ve duygu yüklü bir Fransız yapımı… Başarılı birer kalp cerrahı olan Mila (Juliette Binoche) ve Javier (Édgar Ramírez), 10 yıldan uzun bir süredir tutkulu bir aşk yaşamaktadırlar. Aynı zamanda mesleklerine de tutkuyla bağlı olan çift, evlilikleri boyunca hayatlarını monotonluktan uzak tutmak adına ellerinden geleni yapmıştır. Ancak Mila hamile kalınca tüm dengeler değişir. Javier, sadece zevk için içtiği alkolü, zamanla bağımlılığa dönüştürür. Hayatında değer verdiği her şeyi kaybetme noktasına geldiğinde ise onun olanı geri almak için müthiş bir mücadele verecektir.

Fragman İzle

  








Kategori: