Küçük Afacanlar Günü Kurtarıyor - The Little Rascals Save The Day

Spanky, Alfalfa, Darla, Buckwheat ve köpekleri Petey, büyükannenin batmakta olan pastanesini kurtarmak için harekete geçmişlerdir.


Küçük Afacanlar Günü Kurtarıyor - The Little Rascals Save The Day FilBox Sinema TV Aile kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Küçük Afacanlar Günü Kurtarıyor - The Little Rascals Save The Day

Küçük Afacanlar Günü Kurtarıyor - The Little Rascals Save The Day izle

Küçük Afacanlar Günü Kurtarıyor - The Little Rascals Save The Day filmini FilBox 30 HAZİRAN 2015 SALI 18 Sinema TV Aile kanalında HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Küçük Afacanlar Günü Kurtarıyor - The Little Rascals Save The Day

2013 | Aile türündeki Sinema TV Aile filmin yönetmenliğini Alex Zamm' yapmaktadır.Oyuncu Matthew Goode, Mia Wasikowska, Nicole Kidman'ten oluşmaktadır.

Spanky, Alfalfa, Darla, Buckwheat ve köpekleri Petey, büyükannenin batmakta olan pastanesini kurtarmak için harekete geçmişlerdir. Ancak görünüşe göre hiç bir işleri yolunda gitmemektedir. Evcil hayvan yıkama servisinden, berbat bir taksi hizmetine kadar birçok yol denemiş ancak tek bir kuruş kazanamamışlardır. Tek umutları ise yerel bir yetenek yarışmasından büyük ödülü kazanmaktır. Peki yarışmaya katılacak olan Alfalfa, yeterince iyi şarkı söyleyebilecek midir?

Fragman İzle








Kategori: