Küçük Büyücü - The Magistical

Bir zamanlar, Magistical adında bir gardiyan, yaşayan tüm varlıkları gözetmesi için seçilmiş ve her canlı türünü koruma altına almak için bir büyü yapmıştır.


Küçük Büyücü - The Magistical FilBox SinemaTV Aile kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Küçük Büyücü - The Magistical

Küçük Büyücü - The Magistical izle

Küçük Büyücü - The Magistical filmini 30 EYLÜL 2014 SALI 18/ 30 FilBox Küçük Büyücü - The Magistical Sinema TV Aile kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Küçük Büyücü - The Magistical

2008 | Animasyon türündeki Küçük Büyücü - The Magisticalfilmin yönetmenliğini Danny Oakley, John Cernak'nin yapmaktadır.Oyuncu Stan Bernstein, Beth Bostic, Megan Blake'ten oluşmaktadır.

Bir zamanlar, Magistical adında bir gardiyan, yaşayan tüm varlıkları gözetmesi için seçilmiş ve her canlı türünü koruma altına almak için bir büyü yapmıştır. Yaptığı büyü, her ırktan kalan son canlıya ölümsüzlük verecektir. Draken ırkından kötü kalpli bir canlı, ırkının diğer tüm üyelerini katlederek ölümsüz olmayı planlamaktadır. Ölümden korkusu olmayan bu yaratık, kötülükle dünyayı yönetebilme cesaretine sahiptir. Draken’in korkunç planlarını durdurmak ise sadece Foible adında bir yaratığın elindedir.

Fragman İzle

  








Kategori: