Lippelın Rüyası - Lippels Dream

11 yaşındaki Philipp (Karl Alexander Seidel) ya da herkesin çağırdığı ismiyle Lippel, Almanya’daki küçük bir kasabada yaşamaktadır.


Lippelın Rüyası  - Lippels Dream  FilBox Sinema TV Aile kanalından Lippelın Rüyası  - Lippels Dream  görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Lippelın Rüyası  - Lippels Dream 

Lippelın Rüyası - Lippels Dream izle

Lippelın Rüyası  - Lippels Dream filmini FilBox Sinema TV Aile kanalında HD görüntü kalitesi ile 15 EYLÜL 2014 PAZARTESİ 12:15 izleyebilirsiniz.

Lippelın Rüyası  - Lippels Dream 

2009 | Gerilim, Macera türündeki Sinema TV Aile filmin yönetmenliğini Lars Büchel'nin yapmaktadır.Oyuncu Anke Engelke, Moritz Bleibtreu, Karl Alexander Seidel'ten oluşmaktadır.

11 yaşındaki Philipp (Karl Alexander Seidel) ya da herkesin çağırdığı ismiyle Lippel, Almanya’daki küçük bir kasabada yaşamaktadır. Usta bir aşçı olan ve restoran işleten babası, iş için bir süreliğine evden ayrılır. Lippel’i, evin yeni hizmetçisi Bayan Jakob’a (Anke Engelke) emanet eder. Bayan Jakob oldukça katıdır ve Lippel onunla bir türlü anlaşamaz. Sonunda kendine masallardan bir dünya kurar. Burada babası bir kral, Bayan Jakob ise tahtta gözü olan kötü kalpli bir kadındır.

Fragman İzle

  









Kategori: